Baibas Zūzenas vadībā KIC mērķtiecīgi attīstīs digitālās tālākizglītības programmas vadītājiem

No 2021. gada jūnija par vietējā mācību uzņēmuma “Komercizglītības centrs” (KIC) valdes priekšsēdētāju un līdzīpašnieci kļuvusi Baiba Zūzena, kuras galvenā prioritāte būs Latvijas vadošā mācību uzņēmuma digitalizācija, attīstot arvien jaunas, mūsdienīgas tālākizglītības programmas.

Uzņēmuma īpašniece un ilggadējā valdes priekšsēdētāja Ligita Šmeile turpinās darbu uzņēmuma valdē. L. Šmeile par izmaiņām uzņēmuma vadībā saka:

Esmu pārliecināta, ka Baibas vadībā KIC komanda ne tikai noturēs augsto kvalitātes latiņu, ko esam sasnieguši vairāk kā divdesmit piecos gados, bet arī drosmīgi ies digitālās transformācijas ceļu. Esmu gandarīta par to, ko KIC ir paveicis vadītāju izaugsmē un domāšanas maiņā un par šo kopdarbu lielu paldies saku mūsu klientiem, ilgtermiņa sadarbības partneriem, kas ir uzticējuši mums savus izaicinājumus un attīstības vajadzības daudzu gadu garumā. Kā dinamisks nozares līderis atrodamies nepārtrauktā attīstībā, tāpēc veidojam arvien jaunas, aizraujošas un mūsu klientu vajadzībās balstītas profesionālās pilnveides programmas.”

“Tālākizglītība ir sabiedrības transformācijas sastāvdaļa un es ticu izaugsmei, ko sekmē kvalitatīva un mūsdienu prasībām atbilstoša profesionālā un personīgā pilnveide. Uzņēmējdarbība un izglītība ir arī daļa no mana DNS, tāpēc jūtos pagodināta, pievienojoties KIC, kā stabilam uzņēmēju partnerim ceļā uz izaugsmi. Vienlaikus vadot KIC un esot biznesa trenere, veicināšu labas pārvaldības praksi Latvijas uzņēmumos”, pauž jaunā KIC valdes priekšsēdētāja Baiba Zūzena.

Baiba Zūzena plašu pieredzi guvusi ilggadēji sekmīgi vadot Latvijā lielāko digitālo mediju uzņēmumu – All Media Baltics (iepriekš MTG group). Savukārt pēdējā piecgadē Baiba attīstījusi Latvijas augstākā līmeņa vadītājus kā biznesa trenere KIC līderības un stratēģijas programmā Biznesa Meistarklase.

Par KIC:

Komercizglītības centrs (KIC) savu darbību uzsācis 1993. gadā kā celmlauzis biznesa izglītībā un vadītāju attīstībā, šobrīd ir Latvijā vadošais biznesa mācību un konsultāciju uzņēmums, attīstot vadītājus efektivitātes, pārdošanas, digitalizācijas un citās ar uzņēmuma vadību saistītās jomās. Teju 80 % no TOP 500 uzņēmumiem un to vadītājiem mācījušies KIC – ir izsniegtas jau vairāk kā 30 000 apliecības par dažādu mācību programmu absolvēšanu. Par KIC atpazīstamību un unikalitāti kļuvušas vadītāju augsti novērtētas ilgtermiņa programmas, piemēram, Biznesa Klase, ko šogad, 2021. gadā absolvēja jau 67. grupa.

2019. gadā KIC apgrozījums bija 1,05 miljoni EUR, savukārt 2020. gadā KIC bija viens no pirmajiem, kas ātri pārnesa mācību saturu no klātienes uz attālināto formātu, vienlaikus saglabājot augstu kvalitāti un nepārtrauktību vadītāju attīstībā.