Video podkāsts: Klastertōks #8 Agnese Rakovska un Sandra Liepa par vadītājiem, kam jābūt kā "rokstāriem"

 

SKATIES YOUTUBE:

 

KLAUSIES SPOTIFY

Jaunajā podkāstā #KlasterTōks mūsu absolvente Agnese Rakovska un KIC treneri meklē atbildes un risinājumus, diskutējot par radošajai industrijai aktuālām tēmām. Personīgā pilnveide, sava potenciāla attīstīšana, ikdienas efektivitāte un daudz citu tēmu cilvēciskās un dzīvās sarunās par un ap izaugsmi.

Astotajā episodē saruna ar KIC treneri, psihoterapijas speciālisti Sandru Liepu. Viņa kā HR jomas profesionāle pieredzi guvusi tādos uzņēmumos kā Cido Grupa, Latvijas Balzams, KPMG Baltics, L-ekspresis, Latvijas Kuģniecība, LATRAPS. Ar Sandru iepazinos mācoties KIC Biznesa Klasē, taču viņa ikgadēji palīdz arī ražošanas un citu nozaru vadītājiem stiprināt savas cilvēku vadītāja prasmes.

Diskutējām par to, kāpēc labiem vadītājiem jābūt mazliet kā “rockstāriem” – iedvesmojot citus. Kas kopīgs uzņēmējdarbībai ar skatuves mākslu un radošumu, pieņemot netradicionālus lēmumus un veidus kā izdzīvot. Par bailēm pirms darīšanas, nebūšanu pietiekami labam un savu vērtību.

Par sliktākā iespējamā scenārija iztēlošanos. Par audzināšanas principiem un kā tie ierobežo cilvēka izaugsmi. Par cilvēku atšķirībām komandām un kāpēc nedrīkstam būt vienādi. Par koučingu kā brīnumnūjiņu tieši biznesam, nevis risinājumam visām problēmām.

Kā arī Sandra atklāja desmitgadēm senu fuck-up, kas atgādina, ka ne visas lietas dzīvē ir racionālas un gadās nejaušības.

 

Sandru iespējams satikt vadītāju augstu novērtētās KIC mācību programmās, vairāk informācijas, spiežot lejā uz attēliem: