Klastertōks #4 Agnese Rakovska un Reinis Druvietis par sava laika un atpūtas plānošanu, ieradumiem

Jaunajā podkāstā mūsu Biznesa klases absolvente, mūziķe un izglītības entuziaste Agnese Rakovska un KIC treneri meklē atbildes un risinājumus, diskutējot par radošajai industrijai aktuālām tēmām. Personīgā pilnveide, sava potenciāla attīstīšana, ikdienas efektivitāte un daudz citu tēmu cilvēciskās un dzīvās sarunās par un ap izaugsmi.

Trešajā raidījumā saruna ar KIC treneri Reini Druvieti – laika plānošanas treneri, pieredzējušu vadītāju un producentu. Unikālu cilvēku, kurš ne tikai pa minūtēm saplānojis un īstenojis nacionāla un starptautiska mēroga projektus, pasākumus un Dziesmu svētku gājienu, bet palīdzējis arī neskaitāmiem vadītājiem strādāt mazāk un gudrāk.

  • Runājām par vienu no svarīgākajām tēmām mūsdienās gan biznesa, gan privātās dzīves kontekstā – kā pārvaldīt savu laiku.
  • Par to, kā motivācija un vērtības ietekmē to, ko darām ikdienā.
  • Par to, kā sagrupēties un beigt kavēt. Par izdegšanām, ko nepamanām milzu skrējienā un kāpēc svarīgi ieplānot atpūtu vispirms.
  • Konkrēti, par to, kā pozitīvi apbalvojumi un burkāni ietekmē turēšanos pie mērķiem un kāpēc kalendārā jāieplāno arī pusdienas, lai būtu produktīvi.
  • Par nespēju deleģēt kā aroganci, maldiem un to, kā tikt gala ar perfekcionisma šaubām laika plānošanā.
  • Kā veidot apzināto kompetenci un trenēt ieradumus tā, lai tie ietekmē likteni un kļūst par dzīvesveida sastāvdaļu.

Skaties Youtube: Klausies Spotify:

 

Reiņa minētā ieradumu trenēšanas aplikācija te: https://www.habitify.me/

Reiņa Druvieša pieejamais kurss, vairāk informācijas, spiežot uz zemāk redzamajiem attēliem: