Klastertōks #9 Agnese Rakovska un Pēteris Rimšs par projektu vadības kultūru un sevis izaicināšanu

Jaunajā podkāstā KIC absolvente Agnese Rakovska un KIC treneri meklē atbildes un risinājumus, diskutējot par radošajai industrijai aktuālām tēmām.

 

Personīgā pilnveide, sava potenciāla attīstīšana, ikdienas efektivitāte un daudz citu tēmu cilvēciskās un dzīvās sarunās par un ap izaugsmi.

  • Devītajā raidījumā saruna ar KIC treneri Pēteri Rimšu, kura sirdslieta ir projektu vadība. Un šī tēma ļoti interesē arī mani. Viņš ir praktiķis ar vairāk kā 15 gadu pieredzi mārketinga, finanšu, IT, publiskā sektora un farmācijas nozares projektu vadībā - tādos uzņēmumos un organizācijās kā Zalaris HR Services, Henkel Latvia, Citadele banka, Rīgas satiksme, Draugiem group, Dinex Latvia, Veselības ministrija, kur vadījis multi-funkcionālas un multi-kulturālas projektu un biznesa komandas.
  • Diskutējām par to, kāpēc daži projekti izgāžas.
  • Kas ir dzīves projekti un vai jebkurš projektu vadītājs ir mazais CEO?
  • Kāpēc projektu vadība ne vienmēr ir ātra, viegla un nesāpīga.
  • Par projektiem radošajā industrijā, projektu vadības kultūras blueprint un patiesību, ka visās nozarēs nepieciešamās kompetences ir vienādas.
  • Kopā iedvesmojāmies savas sirdslietas atrašanai dzīvē un to cik svarīgi ir arī netradicionāli projekti un sevis izaicināšana caur izdzīvošanas skolām, lai sevi nofokusētu uz darīšanu un savilktu fizisko izaugsmi ar garīgo. Atgādinājām sev, ka lai cik liels eksperts Tu esi, mācīties jāturpina dažādos formātos.

Skaties youtube: Klausies spotify:

 

Vairāk informācijas par mācībām ar treneri Pēteri Rimšu, nospiežot uz attēliem lejā: